Президентът Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова ще дадат първото си

...
Президентът Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова ще дадат първото си
Коментари Харесай

Деси Банова и Плевнелиев ще гостуват заедно при Гала

Президентът Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова ще дадат първото си публично изявление като двойка на 30 ноември в предаването " На кафе " с Гала. То по всяка възможност ще бие по рейтинг участието в " На кафе " на брачната половинка на Сергей Станишев Моника Йосифова, в което тя гостува на предаването с всичките си деца.

Само преди седмица бившият държавен глава удостовери слуховете, че със синоптичката на Нова тв са двойка. Малко преди този момент новината обиколи медиите.

„ Да, неотдавна сме двойка. Никога не съм крил, че с някогашната ми жена не живеем дружно, а разводът тече безпроблемно. Прогнозата за времето в живота ми е слънчева. Радваме се на една хармонична връзка и се надявам по този начин да е и отсега нататък “, заяви Плевнелиев.

В интернет пространството се появи и първата фотография на влюбената двойка. На нея Плевнелиев и Банова са прегърнати на лондонското летище " Хийтроу " и чакат полета за Атина. Самата Гала разясни, че двамата в този момент са в гръцката столица. „ Много са щастливи, доста са влюбени, доста им се радваме, истина е, че са дружно ”, разяснява водещата. Тя сподели, че персонално ѝ изпратили своя фотография оттова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР